Heeft u hulp nodig bij uw administratie?

Bel ons direct op 0174 – 22 11 81 of stuur een e-mail d.m.v. het contactformulier

Administratiekantoor, belastingen, Westland, Wateringen

Werkwijze Administratie en Belastingen

Administratiekantoor Feenstra

Onze werkwijze

Dat is de verwerking van Uw administratie (maandelijks of kwartaalgewijs), tussentijdse rapportage en advisering,  samenstellen jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting, aangiften BTW en loonheffing, onze werkwijze zorgt er uiteraard voor dat alles altijd keurig en op tijd is.

Voor alle soorten van administratie en belastingen kunt u bij ons terecht. Alleen de salarisadministratie? Alleen fiscale aangiften? Project administratie? Alles is bij ons mogelijk.

 

Backup van Uw administratie

Wij stellen niets uit, doen alles direct. Wij maken daarbij gebruik van de meest geavanceerde software en een up-to-date kennis hoort natuurlijk daarbij. Daarbij hebben wij de beschikking over de allerbeste fiscale aangifte programma’s en-programmatuur. Overigens doen wij alles in the Cloud, modern en comfortabel en altijd een backup van Uw administratie.

U kunt zo u wilt een vrijblijvende indicatieve offerte opvragen. Voordelig, up-to-date en alle aangiften altijd op tijd.

Wilt u ook tot onze klantenkring behoren? Wij zien ook u graag als onze tevreden klant!

Loop eens binnen of maak een afspraak via 0174-221181.

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 08.15-17.00 uur.

Waar werkzaam?
Nootdorp, Pijnacker, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Haarlem, Spijkenisse, Rozenburg, Zoeterwoude-Rijndijk, Boskoop, uiteraard ook in Wateringen.