Belasting adviseur

Belastingconsulent, Belasting adviseur
Belastingaangifte doen moet iedere ondernemer en tevens vele particulieren. Voor vele mensen is dit een vervelende klus die zij graag uitbesteden aan een belastingconsulent of belasting deskundige. Met name zijn wij vertrouwd kantoor voor musici, bekende dj’s, miljonairs en vermogenden en vele andere zeer tevreden klanten.

Administratiekantoor Feenstra helpt u graag. Voordelen van het uitbesteden van uw belastingzaken zijn:

  • U bespaart tijd
  • U bespaart geld (zeer waarschijnlijk!)
  • U wordt op de hoogte gesteld van het resultaat
  • De belastingconsulent weet welke aftrekposten voor u gelden
  • Uw belastingaangifte doen wij compleet, digitaal en op tijd. Wij doen niet aan uitstel!
  • Uw aangifte wordt deskundig verzorgd met de juiste aftrekposten

Wijzigingen in de belastingwetgeving
Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de Belastingwetgeving. Dat maakt de aangiften van de diverse soorten van belastingen voor U on-overzichtelijk.

De Belastingdienst heeft een beconnummer aan Administratiekantoor Feenstra verstrekt. Dit houdt in dat ons kantoor tijdig informatie ontvangt over aanstaande veranderingen.

Wij zijn mede daardoor constant op de hoogte van wijzigingen en we delen deze informatie met onze klanten.

Voorkom gemiste aftrekposten

Jaarlijks wordt er voor vele miljoenen aan aftrekposten niet toegepast en dus teveel belasting betaald. Als voorbeeld:

Op het voor-ingevulde biljet of formulier door de Belastingdienst staan uiteraard niet die aftrekposten die de Belastingdienst nog niet van u kent:

  • ziektekosten
  • betaalde dividendbelasting
  • kosten van hypotheek advies
  • taxatiekosten eigen woning etc.

Door gebruik te maken van de diensten van ons kantoor, weet u zeker dat u niet te veel belasting zult betalen. Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor belastingplichtigen. We verwerken uw aangifte zorgvuldig en snel, dus digitaal.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent. Onze werkwijze pagina laat zien hoe we te werk gaan en met welke bedrijven wij samenwerken.

Hulp bij uw Belastingaangifte: ons tarief

Als voorbeeld voor een  standaard-aangifte IB particulieren (single of gehuwd en/of samenwonend) bedraagt  € 125 inclusief Omzetbelasting.

Voor ondernemers is de aangifte Inkomstenbelasting, indien u gebruik maakt van ons all-in pakket, inbegrepen en dus geheel gratis!!

Wij zijn werkzaam in:
Nootdorp, Pijnacker, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Spijkenisse, Rozenburg, Zoeterwoude-Rijndijk, Boskoop, uiteraard ook in Wateringen, gemeente Westland: Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier, Poeldijk, Den Hoorn, Kwintsheul, Honselersdijk, ‘s-Gravenzande. Delft  etc.

Contact? Bel: 0174 – 221181 of mail: info@administratiekantoorfeenstra.nl