Heeft u hulp nodig bij uw administratie?

Bel ons direct op 0174 – 22 11 81 of stuur een e-mail d.m.v. het contactformulier

Administratiekantoor, belastingen, Westland, Wateringen

Administratiekantoor Den Haag

Ervaren 5-sterren administratiekantoor

Experts in administraties en belasting!! Wij zijn een 5-sterren kantoor (zie verder het hoofdstuk “klanten vertellen”), dus een als top gewaardeerd administratiekantoor en inmiddels werkzaam in:

Nootdorp, Pijnacker, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Haarlem, Spijkenisse, Rozenburg,  uiteraard ook in Wateringen onderdeel van het Westland.

Wij hebben een eigen discrete haal- en brengservice voor uw administratieve stukken. Voor uw en ons gemak! U kunt uiteraard kosteloos naar ons overstappen.

U zoekt een uitstekend kantoor met ruime ervaring, een deskundige boekhouder, een “financial artist”, een adviseur, de uitvoerder voor uw salarisadministratie, bruto-netto berekeningen, het opstellen van prognoses, een kantoor met alle vergunningen, overheidscertificaten, een toegekend beconnummer? Een accountant is in zeer veel gevallen simpelweg veel duurder, en te duur, geheel niet nodig, en meestal slecht bereikbaar.

Administratiekantoor Feenstra,  heeft een zeer ruime ervaring en heeft zich gerangschikt als uitstekend en betrouwbaar kantoor!

Diensten

Dan is uw keuze nu de juiste met een vast maandelijks all-in tarief waarin werkelijke alle diensten zijn inbegrepen:

 • Haal- en brengservice;
 • Verwerken van alle soorten van administraties;
 • Duidelijke periodieke en tussentijdse (maandelijkse)rapportage;
 • Alles strak op tijd geregeld een aangegeven (geen uitstelregeling);
 • Alle soorten van aangiften, dus ook de aangifte Inkomstenbelasting;
 • Volledige salarisadministratie(s);
 • Uw jaarrekening wordt kort na afloop van het boekjaar opgesteld;
 • Indien B.V. / N.V.: het digitaal deponeren van Uw jaarstukken bij de K.V.K. met onze SBR certificaten.

Contact? Offerte? Meer informatie? BEL gratis en gerust: telefoonnummer 0174 – 221181

Uiteraard geldt voorgaande voor alle soorten van administraties.

Administratie uitbesteden, tarieven administratiekantoor

Het uitbesteden van Uw administratie behoeft niet duur te zijn. Onze tarieven als administratiekantoor inclusief uw belasting aangiften en -zaken, zijn een stuk minder dan u denkt.

Wilt u een gratis indicatieve offerte? Alleen een indicatie? Neem contact met ons op, of vraag ons via het contact-formulier een prijsstelling.  Het laten doen van uw administratie en aangiften wordt dan een makkelijke keuze.

Wij verzorgen uw administratie vertrouwd, goed en voordelig. Dat is ons vak. Dat doen wij al vele jaren voor zeer veelsoortige ondernemingen in praktisch alle sectoren.

Gecertificeerd

Administratiekantoor Feenstra is in het bezit van alle benodigde Fiscale Certificaten (Kpn-Bapi en PKI, tegenwoordig ook SBR) ten behoeve van de digitale communicatiepoort met de Belastingdienst en Kamer van Koophandel, beconnummer.

Belasting-aangiften: Wij doen alle soorten van belastingaangiftes.

Aanvraag financiering of lease?

Als u een lening, financiering of lease aanvraagt, krijgt u te maken met instanties die van u allerlei financiële informatie willen, zoals een recente jaarrekening, een copie van een recente aangifte Inkomstenbelasting e.d..

Veelal zijn andere kantoren daar nog niet eens aan begonnen en schuiven dat zonder uw instemming gewoon in de tijd vooruit. Triest toch?

Bij ons kantoor ontvangt u al die informatie tijdig en digitaal ter beschikking, zodat uw aanvraag vlot kan worden afgewikkeld.

Voor starters
Bij Administratiekantoor Feenstra bent u als startende ondernemer aan het juiste adres. Wij begeleiden u bij het opzetten van uw bedrijf. Als de juiste partner die meedenkt en waar nodig adviseert. In de praktijk adviseren en begeleiden wij onder meer bij:

 • Het controleren van het door u opgestelde tekstuele ondernemingsplan;
 • De advisering in keuze voor een passende ondernemingsvorm;
 • Behulpzaam zijn bij aanvragen zakelijk kredieten;
 • De inrichting van uw financiële administratie en administratieve organisatie;
 • En andere zaken die bij de oprichting van uw bedrijf mogelijk van toepassing kunnen zijn.

Wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland uiteraard inclusief het Westland.

Contact? Offerte? Meer informatie?
BEL gratis en gerust: telefoonnummer 0174 – 221181

Bedrijven die ons via de site vonden en ook inmiddels (uiteraard) tevreden klant bij ons zijn, zochten o.a. op de meta-tags:

-Quickstep, belastingdienst, zorgtoeslag, winstaftrek, bijtelling prive gebruik auto, degelijk administratiekantoor, 9% btw, btw verlegd, loonheffing, fiscaal advies, fiscaal adviseur, betaalbaar administratiekantoor, boekhouding uitbesteden, ltd, belastingtips, Prinsjesdag, klusbedrijf, bouwbedrijf, loodgieter, testament, f-biljet, m-biljet, c-biljet. Pensioen Eigen Beheer  Uitfasering PEB., tandarts boekhouding, advocatenkantoor boekhouding, Westland boekhouding, boekhouding Pools, Administratie voor juristen, tandartsen, advocaten, ICT kantoren en dienstverleners en ga zo maar door.